Tak enteni kata Seduluranmu lor !! Hadirilah & Ramaikan nyuwun tolong NDUWEO ROSO SUNGKAN lak sampek gak teko. dijogo trs rek kekompakane & kesolidtane Bonrev. 🙏😊🙏 Salam 1 nyali….Wani ngelakoni apik!!! @officialbonrev.id @officialbonekarwa @officialrevolutionofbonek @bonrevsurabayapusat @bonrev_surabaya_gubeng @officialbonrev.ha